Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να αποθεώνουν τους πάντες και να συνοδεύουν με μηχανάκια το πούλμαν στο γήπεδο.

Οι Ασπρόμαυροι είναι στην 1η θέση με 50 βαθμούς, οι Κιτρινόμαυροι είναι ακριβώς πίσω με 48. Ο καθένας, επομένως, μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση της Τούμπας, η οποία θα είναι άδεια λόγω τς γνωστής κυβερνητικής απόφασης.

Παρ’ όλα αυτά, όπως είχαν κάνει και πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή για να αποθεώσουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του ζητώντας με τα συνθήματά τους τη νίκη επί της ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι φίλοι του δικεφάλου του βορρά, όμως, δεν έμειναν σε αυτό αλλά φρόντισαν και να συνοδεύσουν το πούλμαν με μηχανοκίνητη πορεία προς το γήπεδο, έξω από το οποίο ήταν κι άλλοι οπαδοί με τα καπνογόνα τους δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα.