Η μάχη του τίτλου στην Premier League συνεχίστηκε με τη Λίβερπουλ να νικάει με 3-1 τη Μπέρνλι και να παραμένει στην 1η θέση και στο +2 από τη Μάντσεστερ Σίτι που νωρίτερα είχε καθαρίσει με 2-0 την Έβερτον, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα όμως να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με το Άνφιλντ να αποθεώνει για ακόμη μία φορά τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, οι Κόκκινοι άνοιξαν το σκορ στο 31′ με τον Ζότα αλλά η Μπέρνλι κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει στο 45′ με τον Ο’ Σέι.

Νωρίς στο β’ μέρος όμως και συγκεκριμένα στο 52′ ο Ντίας έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Λίβερπουλ, η οποία «κλείδωσε» το τρίποντο στο 79′, όταν ο Νούνιες διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Νίκη με Χάαλαντ η Σίτι

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι είχε υποδεχθεί την Έβερτον και τη νίκησε με 2-0 και με περισσότερο άγχος από ό,τι θα περίμενε κανείς. Το ματς ήταν στο 0-0 μέχρι και το 70ο λεπτό, στο 71′ όμως ο Χάαλαντ άνοιξε το σκορ για τη Σίτι και στο 85′ βρήκε ξανά δίχτυα για το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.