Ο Μουρίνιο κέρδισε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς και σύμφωνα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όχι άδικα.

«Αυτοί που είναι πιο επαγγελματίες είναι αυτοί που επιτυγχάνουν περισσότερο στη ζωή. Συμβαίνει και με τους παίκτες και με τους προπονητές και για αυτό ήξερα ότι θα κερδίσει. Όποιο άλλο αποτέλεσμα θα ήταν άδικο», είπε ο πορτογάλος σούπερ σταρ για τον προπονητή του και συνέχισε: «Δεν έχω πρόβλημα να πω την άποψη μου. Κέρδισε τρεις σημαντικούς τίτλους. Κανείς άλλος δεν το άξιζε περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Ο Μουρίνιο και οι βοηθοί του είναι επαγγελματίες.

Ήμουν σοκαρισμένος όταν ξεκίνησα να δουλεύω μαζί τους γιατί μου έδιναν συνέχεια κίνητρο να δουλέψω σκληρότερα. Πάντα ήθελα να δουλέψω μαζί του. Όχι μόνο γιατί είναι ο καλύτερος, αλλά και γιατί είναι πορτογάλος και είχε τόσο μεγάλη επιτυχία πριν. Το όνειρο δεν έγινε πραγματικότητα μέχρι τώρα και ελπίζω ότι θα μπορέσει να κερδίσει ότι κέρδισε με την Ίντερ, την Πόρτο και την Τσέλσι, με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αν κερδίσει ο προπονητής, κερδίζουμε και εμείς. Και για αυτό το λόγο δουλεύουμε μαζί.

Δεν είναι σύμπτωση ότι έχει κερδίσει τόσους τίτλους τα τελευταία πέντε, έξι χρόνια. Έχω μάθει πάρα πολλά στον λίγο χρόνο που έχουμε περάσει μαζί. Μαθαίνω κάτι καινούριο κάθε μέρα. Νιώθω πιο ολοκληρωμένος από ποτέ και θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω γιατί ο Μουρίνιο είναι ένας από τους λόγους πίσω από την επιτυχία μας. Νιώθω πολύ άνετα όταν δουλεύω μαζί του στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Πηγή: gazzetta.gr