Η Εθνική Ελλάδας στο τένις θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Ρουμανίας το ερχόμενο σαββατοκύριακο (3-4/2) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εκεί όχι μόνο για προπόνηση αλλά και για να… λύσει τις διαφορές του με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας της ΑΕΚ, ομάδα της οποίας είναι οπαδός ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

«Άκουσα πως μιλάς απαξιωτικά για μένα», λέει ο Τσιτσιπάς προς τον Λιθουανό μπασκετμπολίστα, ο οποίος δέχεται να τον… αντιμετωπίσει στο κορτ παρά το γεγονός ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά στο ένα χέρι, με αποτέλεσμα να παίξουν για λίγο τένις.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε τη σχετική ανάρτηση, με χιουμοριστική διάθεση φυσικά, στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, αναφέροντας τα εξής στην επίσημη ενημέρωσή της…

«Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας «υποδέχτηκε» τον εκ των κορυφαίων του κόσμου, Στέφανο Τσιτσιπά, στα Άνω Λιόσια, και έπαιξε μαζί του μια… παρτίδα τένις, στα «προεόρτια» του διεθνούς διημέρου της 3ης και 4ης Φεβρουαρίου 2024 .

Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC φιλοξενεί στο Olympic Hall την Εθνική μας Ομάδα, η οποία θ’ αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στο πλαίσιο των Play Offs του World Group Ι του DAVIS CUP.

Την πρώτη ημέρα της συνάντησης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίσει στις 16.00, ενώ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η ώρα έναρξης προγραμματίστηκε για τις 12.00 (το μεσημέρι)».