Με τον Φετφατζίδη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του, ο Άρης πέρασε με 1-0 από την έδρα της Κηφισιάς για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League και συνεχίζει στην 5η θέση, με τους νεοφώτιστους, από την άλλη πλευρά, να παραμένουν στην τελευταία.

Το ματς άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρία στο 5′ με τον Πέιο μετά τη λάθος απομάκρυνση του Χουτεσιώτη που διόρθωσε όμως με την απόκρουσή του στο σουτ που έγινε, για να ανεβάσουν στη συνέχεια την απόδοσή τους οι φιλοξενούμενοι και να ανοίξουν το σκορ στο 16′: Κάθετη Μενέντες για τον Φετφατζίδη και ψύχραιμο πλασέ του Έλληνα άσου για το 0-1.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε το προβάδισμα και αυτή του Ντέιβιντ Νίλσεν προσπάθησε να ισοφαρίσει στη συνέχεια, έχοντας πολύ καλή ευκαιρία στο 41′ με τον Τεττέη ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μιλίτσεβιτς σέντραρε και η μπάλα κόντραρε και πήρε περίεργη τροχιά, με τον Χουτεσιώτη να αποκρούει με δυσκολία.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Κηφισιά ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Μοντόγια στον Τεττέη αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάτι και δεν άλλαξε άποψη ούτε μετά την εξέταση του VAR, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση και να γίνονται επικίνδυνοι στο 58′ με την κεφαλιά του Οζέγκοβιτς που έφυγε άουτ μετά τη σέντρα του Μιλίτσεβιτς.

Η Κηφισιά δεν σταμάτησε να προσπαθεί ως το τέλος για το γκολ της ισοφάρισης αλλά ο Άρης κατάφερε να κρατήσει το 0-1 και να πάρει τους τρεις βαθμούς, συνεχίζοντας έτσι στην 5η θέση ενώ οι νεοφώτιστοι παραμένουν στην τελευταία και η παραμονή γίνεται όλο και πιο δύσκολη υπόθεση.

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Ίλιεφ (75’ Κωνσταντακόπουλος), Πέιος (90’ Αντερέγκεν), Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Μπαρμπόσα, Τεττέη (54’ Οζέγκοβιτς).

Άρης (Ακης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Ρόουζ, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Βερστράτε, Τζούρασεκ (74’ Μάνου), Φετφατζίδης (56’ Νταρίντα), Σουλεϊμάνοφ (57’ Σαβέριο), Μενέντες (82’ Φεράρι), Ζαμόρα (74’ Μορόν).