Αρκετοί είναι αυτοί που θέτουν, για κάποιο λόγο, το δίλημμα για το αν ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών είναι ο Μάικλ Τζόρνταν ή ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον δεύτερο όμως να μην έχει ενδοιασμούς και να χαρακτηρίζει «μαύρο Ιησού» τον πρώην σταρ των Σικάγο Μπουλς αναφερόμενος στην πρώτη τους συνάντηση.

Ο Τζόρνταν είναι ο κορυφαίος παίκτης που είδε ποτέ το μπάσκετ αλλά είναι αρκετοί αυτοί που το αμφισβητούν και θεωρούν πως ο τίτλος του καλύτερου όλων των εποχών πρέπει να πάει στον Τζέιμς. Κάτι που μάλλον δεν δείχνει να πιστεύει ο ίδιος πάντως, αν κρίνουμε από τον θαυμασμό για τον οποίο μίλησε για τον Air.

Ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς ήταν καλεσμένος στο «Uninterrupted» και όταν η συζήτηση πήγε στον πρώην σταρ των Σικάγο Μπουλς είπε τα εξής…

«Όταν συνάντησαν τον Μάικλ Τζόρνταν για πρώτη φορά, στην κυριολεξία δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν εκείνος. Για εμένα ήταν ο Ιησούς Χρηστός, ο Μαύρος Ιησούς. Κανείς δεν μπορούσε να μου πει κάτι το διαφορετικό. Μόλις τον είδα να βρίσκεται δίπλα από τον πάγκο, είπα «Ω, Θεέ μου. Νόμιζα ότι δεν ήταν αληθινός». Δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Δεν πίστευα ότι ήταν αληθινός, παρά μόνο ότι υπήρχε μέσα στην τηλεόραση. Και αυτό που σκέφτηκα ήταν: «Αν με πάρει ο Θεός σήμερα, θα έχω ζήσει την τέλεια ζωή». Το ορκίζομαι…».