Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι σε εξέλιξη και καθημερινά κυκλοφορούν διάφορα σενάρια, με τους Άγγλους να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ τόσο για τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού όσο και για τον Βαγγέλη Παυλίδη της Άλκμααρ, ο οποίος παράλληλα φέρεται να είναι και στη λίστα της Άρσεναλ.

Η Γουέστ Χαμ, η οποία ήταν αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League, βρίσκεται στην 6η θέση της Premier League και θέλει να ενισχυθεί στην επίθεση όπως φαίνεται, οπότε έχει ξεχωρίσει ως πιθανούς στόχους και τους δύο Έλληνες φορ που πραγματοποιούν πολύ καλή σεζόν με τις ομάδες τους.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η ιστοσελίδα «thewesthamway.com» που ασχολείται εκτενώς με το ρεπορτάζ των «σφυριών» και αναφέρει τα εξής σε σχετικό κομμάτι…

«Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στo Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι αρκετά υψηλή η τιμή του.

Ίσως είναι πιο ρεαλιστική η επιλογή του Φώτη Ιωαννίδη, αντίπαλος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65΄. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του».