Τα αγγλικά ΜΜΕ παρουσίασαν πριν λίγες μέρες τον Τάσο Μπακασέτα σαν μεταγραφικό στόχο της Κάρντιφ αλλά ο Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος είναι ο προπονητής της, τόνισε ότι αυτό το σενάριο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πραγματικότητα επειδή ο παίκτης της Τραμπζονσπόρ έχει στα χέρια του πολύ καλές προτάσεις από τον Παναθηναϊκό και τη Μπεσίκτας.

Το όνομα του διεθνή Έλληνα άσου γράφτηκε για τους Πράσινους και ειδικά μετά την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, με τον Τύπο της Τουρκίας να έχει βάλει στη διεκδίκησή του και τη Μπεσίκτας. Και σωστά το κάνει, τουλάχιστον σύμφωνα με τον Μπουλούτ.

Ο Τούρκος προπονητής της Κάρντιφ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ και Βέροια, στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Λιντς ρωτήθηκε για τα ρεπορτάζ που συνδέουν την ομάδα του με τον Μπακασέτα και έδωσε την ακόλουθη απάντηση.

«Σχετικά με τον Μπακασέτα, θα ήθελα πολύ να τον έχω εδώ αλλά δεν είναι δυνατό να τον αποκτήσουμε. Πρέπει να το σβήσουμε από το μυαλό μας. Διαγράψτε το και μην επικεντρωθείτε πολύ στον Μπακασέτα γιατί έχει πολύ καλές προσφορές από μεγάλους συλλόγους όπως η Μπεσίκτας και ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε σε αυτό το επίπεδο προσφορών».