Οσο ο Πέπε δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ, τόσο τα σενάρια θα φουντώνουν. Μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα (!) φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο αλλά οι Μερένχες δεν ανησυχούν.

Μέχρι στιγμής, η πλευρά του παίκτη δεν έχει κάνει δημόσια τοποθέτηση με την οποία να αποκλείει πιθανή μετακόμιση το «Καμπ Νου», τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του γίνονται πονοκέφαλος για τους Blancos.

Ο διεθνής στόπερ ζητάει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 5 εκατ. ευρώ ενώ η Ρεάλ δεν θέλει να ξεπράσει τα 3 εκατ. συν τα μπόνους! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca, ο Πορτογάλος θα μεταπηδήσει στην Μπαρτσελόνα αν του προσφέρει τα χρήματα που ζητάει, όμως αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί, αφού οι Μπλαουγκράνα δεν δίνουν τέτοια ποσά στα συμβόλαια. Οι μοναδικοί παίκτες των πρωταθλητών Ισπανίας που βάζουν στον λογαριασμό τους πέντε εκατ. ευρώ είναι ο Μέσι και ο Τσάβι.

Ο χρόνος του Πέπε τελειώνει καθώς σε έξι μήνες θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και σε έναν χρόνο από σήμερα μπορεί να διαπραγματευτεί ελέυθερα το μέλλον τον με όποια ομάδα θέλει. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Ρεάλ μελετούν προσεκτικά κάθε κίνησή τους και δεν πιστεύουν ότι η Μπαρτσελόνα κρύβεται πίσω από το πάγωμα τον διαπραγματεύσεων.

Στο κείμενο της Marca για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, οι συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών των Μπλαουγκράνα μέσα από τα σχόλιά τους δεν θέλουν τον Πορτογάλο για τον οποίο λένε ότι «είναι για την δεύτερη ομάδα», ενώ τον χαρακτηρίζουν «σκουπίδι».

Πηγή: gazzetta.gr