Η Μπεσίκτας ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ για τον Τάσο Μπακασέτα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν είναι διατεθειμένη να ανανεώσει.

Αυτό αναφέρει σήμερα (4/1) η εφημερίδα της Τουρκίας «Sabah», σημειώνοντας ότι «στις διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν σε επίπεδο προέδρων, ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ Ερτουγκρούλ Ντογκάν ζήτησε 1,5 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή. Η Μπεσίκτας, από την άλλη, συμφωνεί να δώσει κάποιο ποσό, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλλει τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ «για έναν παίκτη που έχει 6 μήνες στο συμβόλαιό του». Η ίδια πηγή, καθώς και η «Fanatik» αναφέρουν πως θέλει να δώσει περίπου 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «ο Μπακασέτας θα ήθελε να πάει στην Μπεσίκτας και ήταν θετικός σε αυτή τη μεταγραφή. Σημειώθηκε επίσης ότι ο Έλληνας σταρ έχει αίτημα αποδοχών της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά το ποσό αυτό ενδέχεται να μειωθεί».

Ο Τάσος Μπακασέτας παρουσιάζεται να είναι ένας από τους επτά μεταγραφικούς στόχους που έχει ορίσει ο Φατίχ Τερίμ στη διοίκηση του Παναθηναϊκού για το «χειμερινό παζάρι» το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο ηγέτης της Εθνικής Ελλάδας πήρε μεταγραφή από την ΑΕΚ στην Αλάνιασπορ το καλοκαίρι του 2019. Στη συνέχεια υπέγραψε στην Τραμπζονσπόρ με μεταγραφικό ποσό 3 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιανουάριο του 2021. Ο Μπακασέτας σημείωσε 43 γκολ και έδωσε 19 ασίστ σε 148 ματς στη Super League.