Ο Άρης μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League και προηγήθηκε με 2-0 στο 14′ χάρη στα γκολ των Μορόν (πέναλτι) και Σουλεϊμάνοφ αλλά οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να επικρατήσουν με 3-2, με αποτέλεσμα να πλησιάσουν στο -1 τους Θεσσαλονικείς που είναι στην 5η θέση.

Το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να αρχίσει καλύτερα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι φάνηκε να βάζουν βάσεις νίκης από νωρίς. Η ανατροπή του Ζαμόρα από τον Χουχούμη στο 7′ είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει το σημείο του πέναλτι και ο Μορόν εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1, για να ακολουθήσει το 0-2 στο 14′ από τον Σουλεϊμάνοφ με πλασέ.

Ο Άρης μπορούσε, πλέον, να διαχειριστεί όπως ήθελε τον αγώνα και στο διάστημα 37′-39′ είχε δύο ευκαιρίες για το τρίτο γκολ αλλά στην πρώτη ο Παπαδόπουλος πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Ζαμόρα και στη δεύτερη το συρτό σουτ του Πάρδο έφυγε άουτ. Και αφού δεν έγινε εκεί το 0-3, έγινε το 1-2 πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 45′ ο Μοντόγια ανέτρεψε τον Καλτσά που πρόλαβε να «τσιμπήσει» τη μπάλα μετά το γύρισμα του Ζουγλή και ο Μιριτέλο εκτέλεσε ένα λεπτό μετά και μείωσε το σκορ. Ο Αστέρας ήταν ξανά μέσα στο παιχνίδι και μπήκε στην επανάληψη στο 50′ σκόραρε ξανά με τον Μιριτέλο, με κεφαλιά αυτή τη φορά, με το VAR να δείχνει ότι δεν υπήρχε οφσάιντ και το 2-2 να μετράει κανονικά.

Οι Κίτρινοι τα είχαν, πλέον, χαμένα και οι Αρκάδες πίστευαν στην ανατροπή, η οποία έγινε στο 61′, όταν ο Ζουγλής έκλεψε από τον Εμβοντό και έδωσε στον Μουνάφο που έγραψε το 3-2 προ κενής εστίας! Από εκεί και πέρα, ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε με τις αλλαγές του να… επαναφέρει στη ζωή την ομάδα του και να προκαλέσει κάποια αντίδραση, η οποία όμως δεν ήρθε.

Έτσι, η ομάδα της Τρίπολης πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και είναι πλέον στο -1 από τον 5ο Άρη, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν παίρνει το τρίποντο.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κάστανο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Καρμόνα, Μουνάφο (90‘+1’ Βαλιέντε), Γκος (74’ Αλάγκμπε), Ζουγλής (75’ Σίτο), Κρέσπι (90’+1’ Χριστόπουλος), Καλτσάς, Μιριτέλο (83’ Μάντζης).

Άρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Πάρδο (83’ Ρουπ), Εμβοντό (67’ Σαβέριο), Ζαμόρα (53’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Μοντόγια (83’ Φεράρι), Παναγίδης (46’ Μενέντες), Μορόν.