Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος στον Παναθηναϊκό αφού δεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δεν ήταν απαραίτητος τελικά ούτε για τον Φετίχ Τερίμ, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί ο εξάμηνος δανεισμός του στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο Ούγγρος χαφ υπέγραψε τον περσινό Ιανουάριο στους Πράσινους αλλά φέτος τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τον ίδιο, όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί. Ο Κλεϊνχέισλερ έκανε μόλις δύο συμμετοχές στη φετινή Stoiximan Super League παίζοντας συνολικά μόνο για 20 λεπτά και παράλληλα έπαιξε για άλλα 10 λεπτά στο κύπελλο Ελλάδας και για άλλα 58 στα προκριματικά του Champions League, με την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί να μην του αρέσει.

Έτσι, στον Παναθηναϊκό συμφώνησαν ότι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές θα ήταν ο παίκτης να παραχωρηθεί κάπου με τη μορφή δανεισμού και τελικά αυτό το «κάπου» είναι η κροατική Χάιντουκ, με την ΠΑΕ να επισημοποιεί τη συμφωνία με την ομάδα του Σπλιτ μέσω της ακόλουθης λιτής ανακοίνωσης.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στη Χάιντουκ Σπλιτ. Ο Ούγγρος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα της Κροατίας έως τον προσεχή Ιούνιο».