Ο Ολυμπιακός έχει μπει δυνατά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποκτώντας τον Φραν Ναβάρο και τον Ζέλσον Μαρτίνς αλλά δεν θέλει να μείνει εκεί και σκοπεύει να κάνει κι άλλες κινήσεις, με τους Τούρκους να αναφέρονται ξανά στον Μιγκέλ Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος ενδιαφέρει και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη φροντίσει για την ενίσχυσή τους στην επιθετική γραμμή αλλά θέλουν να αποκτήσουν παίκτες τόσο για τον χώρο του κέντρου όσο και για την άμυνα. Η απόκτηση ενός στόπερ είναι στόχος για τους Πειραιώτες και ο Τούρκος δημοσιογράφος Εκρέμ Κονούρ επαναφέρει τα σενάρια για τον Κρέσπο.

Ο 27χρονος στόπερ δεδομένα αρέσει στον Ολυμπιακό και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομά του, η περίπτωσή του όμως μόνο εύκολη δεν είναι. Στην ίδια ανάρτηση, άλλωστε, τονίζεται ότι η Φενέρ, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Σπόρτινγκ, δεν προτίθεται να πουλήσει τον παίκτη.

Οι Τούρκοι απέκτησαν τον Κρέσπο το 2021 δίνοντας 1,5 εκατ. ευρώ στην πορτογαλική Εστορίλ και από τότε είναι βασικό μέλος της ομάδας, με την οποία φέτος έχει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και ένα γκολ ενώ έδωσε και μία ασίστ.