Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί με 4-5 μεταγραφές τον Ιανουάριο και μία εξ αυτών θα αφορά την επίθεση, με τον Αντρέ Σίλβα της Λειψίας που τον έχει παραχωρήσει ως δανεικό στη Σοσιεδάδ να είναι πολύ ψηλά στη λίστα και την αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης να μη λείπει.

Το όνομα του 28χρονου Πορτογάλου, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε και σε Πόρτο, Μίλαν, Σεβίλλη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ήρθε στο προσκήνιο πριν λίγες μέρες για τους Ερυθρόλευκους και τελικά υπάρχει όντως ενδιαφέρον και μάλιστα σοβαρό.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Αντρέ Σίλβα είναι ο επιθετικός που χρειάζεται η ομάδα και είναι αποφασισμένοι να μπουν σε συζητήσεις για την απόκτησή του είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό, ποντάροντας και στην επιθυμία του ίδιου.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2026 με τη Λειψία που τον παραχώρησε το περασμένο καλοκαίρι με μονοετή δανεισμό στη Σοσιεδάδ, όπου τα πράγματα δεν πάνε καλά για αυτόν. Έχοντας παίξει μόλις 99 λεπτά σε 4 συμμετοχές και έχοντας περάσει και έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ο Αντρέ Σίλβα δεν περνάει καλά στην Ισπανία και δεν αποκλείεται να ζητήσει τη διακοπή του δανεισμού του.

Τις επόμενες εβδομάδες, επομένως, αναμένονται εξελίξεις, είτε θετικές είτε αρνητικές, σε ό,τι αφορά την περίπτωσή του.