Ο αγώνας του Παπάγου με τον Πανερυθραϊκό για τη 12η αγωνιστική της Elite League υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα απασχολούσε τον Τύπο, τα όσα έγιναν όμως στο παρκέ δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά αφού ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Τάσος Καλλιανιώτης, έριξε γροθιά σε παίκτη των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στον Χρυσόστομο Σανδραμάνη.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 80-74 αλλά δεν είναι αυτό το γεγονός που προκάλεσε συζητήσεις αλλά αυτό που έγινε λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Ένα σκηνικό στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής, αρνητικός όμως, ο Καλλιανιώτης, ο οποίος χτύπησε με γροθιά τον Σανδραμάνη και λίγο έλειψε να ξεφύγει εντελώς η κατάσταση.

Εντυπωσιακό, βέβαια, είναι το γεγονός ότι οι διαιτητές δεν σφύριξαν τίποτα για αυτή τη φάση, με τον Πανερυθραϊκό να βγάζει ανακοίνωση στη συνέχεια για να απολογηθεί για το συγκεκριμένο σκηνικό και να τονίσει ότι ως σύλλογος προσπαθεί πάντα να προβάλει τα αθλητικά ιδεώδη, υπενθυμίζοντας ότι ποτέ στο παρελθόν κανείς από την ομάδα δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα.

Δείτε το χτύπημα του Καλλιανιώτη στον Σανδραμάνη…