Το πού ακριβώς βρισκόντουσαν οι οπαδοί την στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του αστυνομικού των ΜΑΤ έξω από το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το League Cup «Νίκος Σαμαράς» θέλουν να εξακριβώσουν οι αρχές.

Μετά την ανακοίνωση της οριστικής διακοπής του μας, οι Αρχές αποφάσισαν την σταδιακή εκκένωση του γηπέδου.

Οι πάνω από 400 οπαδοί που βρισκόντουσαν εντός του γηπέδου βγαίνουν εκτός του χώρου και αφού τους γίνεται ο απαραίτητος σωματικός έλεγχος με τα χέρια τους ψηλά, μπαίνουν στις κλούβες των ΜΑΤ και μεταφέρονται κατευθείαν στην ΓΑΔΑ.

Εκεί αναμένεται να εξακριβωθεί από το οπτικοαστικό υλικό που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους που ακριβώς βρισκόντουσαν την στιγμή της επίθεσης.

Σημειώνεται πως ο 30χρονος άνδρας των ΜΑΤ χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων από ναυτική φωτοβολίδα σε κεντρική αρτηρία του μηρού του και αυτήν την στιγμή δίνει μάχη για την ζωή του ενώ στο νοσοκομείο έχει μεταβεί και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από το σημείο: