Με τους αγώνες του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στις έδρες τους με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό αντίστοιχα συνεχίζεται η 12η αγωνιστική της Super League, πριν ταξιδέψουν στη Γερμανία για τα μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά τους ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν στην άμυνα με δίδυμο που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά, καθώς φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Ντόη και Μπιανκόν (αουτσάιντερ για τη θέση του Γάλλου είναι ο Ιμπόρα), καθώς θα λείψουν οι τραυματίες Φρέιρε και Πορόζο, ενώ ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι τιμωρημένος. Παράλληλα, δεν αποκλείεται στην κορυφή της επίθεσης να ξεκινήσει ο Γιόβετιτς.

Με αρκετά προβλήματα θα κατέβουν και οι Αγρινιώτες, καθώς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σενγκέλια, Μάλιος, Καρέλης και Μπακάκης, ενώ ο Γκρατερόλ έμεινε εκτός καθώς απέστρεψε πριν δύο μέρες από τη Βενεζουέλα.

Στο έτερο ματς, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει εκτός τρεις ποδοσφαιριστές, με τον Μπάμπα να είναι τραυματίας, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Ζίβκοβιτς και Κετζιόρα.

Αντίθετα, πολλές οι απουσίες για τον Πανσερραϊκό, καθώς εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκοτζαμανίδης και Γούλερι, ο τιμωρημένος Ουεντραόγκο, αλλά και οι Χατζηστραβός, Χάγιεκ, Κολομπίνο και Στίνα.

Συνοπτικά η 12η αγωνιστική:

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

ΟΦΗ-Βόλος 1-1

(60′ Θοράρινσον-42′ Κόμπα)

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 17:30 Cosmote Sport 1
ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 19:30 Novasports Prime

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Κηφισιά-Αστέρας 16:00 Cosmote Sport 1
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 17:00 Novasports Prime
Λαμία-Ατρόμητος 19:30 Cosmote Sport 1
Άρης-Παναθηναϊκός 20:30 Novasports Prime