Η 12η αγωνιστική της Serie A ολοκληρώθηκε και η Μίλαν που έφερε 2-2 με την Λέτσε βρίσκεται στην 3η θέση και πλέον στο -8 από την πρωτοπόρο Ίντερ με την ομάδα να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα λόγω τραυματισμών. Αυτό έχει οδηγήσει στο να ανοίξει ο φάκελος των μεταγραφών κι εκεί φιγουράρει το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ.

Η Μίλαν εδώ και χρόνια έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 19χρονο Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό. Ο Κουλιεράκης θεωρείται ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο λόγω του προφίλ του. Πλέον, βασική επιλογή στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με 15 συμμετοχές και τρία γκολ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι ταχύς, ψηλός κι επιπλέον κάτι που θεωρείται «χρυσός» στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για τη συγκεκριμένη θέση: αριστεροπόδαρος που μπορεί να αρχίσει επιθέσεις από πίσω.

Σε συνέντευξή του στο ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο «TvPlay» ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, μίλησε σχετικά με το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. «Δεν είναι top επιπέδου ακόμη, αλλά στη Μίλαν θα μπορούσε να γίνει. Είναι ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός που έγινε μέλος της πρώτης ομάδας την περασμένη σεζόν. Στην Ιταλία μπορεί να εξελιχθεί σε δυνατό παίκτη», τόνισε σύμφωνα με τις δηλώσεις που αναπαρήγαγε η ιστοσελίδα sportitalia.

Πόσα ζητάει ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο ΠΑΟΚ θέλει μίνιμουμ δέκα εκατομμύρια ευρώ για να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Η Μίλαν, όμως, δείχνει να πιστεύει πολύ σ’ εκείνον και καθώς έχει μεγάλη ανάγκη από παίκτες λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουν αποδεκατίσει την άμυνά της, δεν αποκλείεται να κάνει κάποια κίνηση στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει ραντεβού μεταξύ του προπονητή Στέφανο Πιόλι και του CEO του κλαμπ, Τζόρτζο Φουρλάνι, για να συζητηθούν τα θέματα ενίσχυσης του ρόστερ και οι επιλογές που είναι διαθέσιμες ώστε να χαραχτεί η στρατηγική σε μια προσπάθεια να… γυρίσει ο τροχός και η Μίλαν να μπορέσει να γίνει και πάλι ανταγωνιστική ώστε να μην χάσει το τρένο για το επόμενο Champions League, που μοιάζει να είναι κι ο στόχος της πια αφού έχει μείνει πολύ πίσω στην κούρσα για τον τίτλο.