Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-1 την Αλαβές την Κυριακή (12/11) στο Μοντζουΐκ για την La Liga, αλλά πραγματοποίησε μια ακόμη κάκιστη εμφάνιση. Ωστόσο, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς σημειώνοντας δύο γκολ, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη και η συμπεριφορά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δύο βίντεο με τον Πολωνό στράικερ και τον 16χρονο συμπαίκτη του Λαμίν Γιαμάλ έγιναν viral τις τελευταίες ώρες στα social media και δείχνουν τα δύο πρόσωπα του «Λέβι». Το ένα από τα κλιπ που διαδόθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τον Λεβαντόφσκι εκνευρισμένο που ο νεαρός Ισπανός εξτρέμ δεν του έδωσε την μπάλα, να αρνείται να του δώσει το χέρι του και τον Γιαμάλ να απορεί γιατί συμβαίνει αυτό καθώς κάνει έναν μορφασμό προς τρίτο παίκτη των «μπλαουγκράνα».

Στο άλλο, ο Λεβαντόφσκι είναι ο πρώτος που τρέχει για να τα βάλει με παίκτη της Αλαβές που φωνάζει στον Γιαμάλ, έπειτα από πτώση αυτού μέσα στην περιοχή της αντιπάλου της Μπαρτσελόνα. Ο Πολωνός πήγε και υπερασπίστηκε τον πιτσιρικά συμπαίκτη του κουνώντας το δάκτυλο στον ποδοσφαιριστή των Βάσκων.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα βίντεο μοιάζουν να είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στην Μπάρτσα. Ο προπονητής Τσάβι μετά τη νίκη της ομάδας του έκανε ορισμένες ασυνήθιστες δηλώσεις λέγοντας πως οι παίκτες του δεν παίζουν καλά εξαιτίας της σκληρής κριτικής που δέχονται, ενώ και ο ίδιος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα εξαιτίας των κακών εμφανίσεων των «μπλαουγκράνα» εδώ και καιρό και οι αποφάσεις του αμφισβητούνται. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, ο Τσάβι μοιάζει να… χάνει τα αποδυτήρια. Σίγουρα τέτοια περιστατικά δεν βοηθούν για να υποστηρίξουν αυτό που λέει εκείνος, ότι η ομάδα παραμένει ενωμένη.