Η Λίβερπουλ φιλοξένησε τη Μπρέντφορντ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς επικρατώντας με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Σαλάχ και ένα του Ζότα, με τον Κώστα Τσιμίκα να είναι εκ των πρωταγωνιστών δίνοντας δύο ασίστ.

Οι Κόκκινοι ήθελαν τη νίκη για να παραμείνουν ισόβαθμοι με την Άρσεναλ και να μη χάσουν έδαφος στη μάχη του τίτλου, με το παιχνίδι να αποδεικνύεται εύκολο τελικά. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε το σκορ στο 39′ με πλασέ του Σαλάχ μετά την πάσα του Νούνιες και από εκεί και πέρα, στο β’ μέρος, ανέλαβε ο Τσιμίκας.

Στο 62ο λεπτό ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ έκανε κούρσα και πρόλαβε να γυρίσει με προβολή τη μπάλα στον Σαλάχ που έγραψε με κεφαλιά το 2-0 ενώ στο 74′ ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στον Ζότο που με ωραίο τελείωμα έγραψε το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, η Λίβερπουλ πήγε στους 27 βαθμούς, όσους και η Άρσεναλ, περιμένοντας να δει τι θα κάνει η Μάντσεστερ Σίτι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι.