Το βράδυ της Κυριακής (5/11) η Ράγιο Βαγιεκάνο αντιστάθηκε σθεναρά απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» καθώς απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της La Liga.

Οι «μπλάνκος» δεν σώθηκαν αυτή τη φορά από τον Τζουντ Μπέλινγχαμ, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι κινήθηκαν στη μετριότητα, αλλά ο Βινίσιους Ζούνιορ κατάφερε να στρέψει τα φώτα πάνω του, για την πρόκληση που απηύθυνε στον τερματοφύλακα της Ράγιο, Στόλε Ντιμιτριέφσκι.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το σκορ, ο 29χρονος γκολκίπερ φρόντιζε να κερδίζει χρόνο όποτε μπορούσε κι αυτό δεν άρεσε στον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. «Εσύ κι εγώ, έξω! Εσύ κι εγώ έξω!», επανέλαβε ο επιθετικός της γηπεδούχου στον Ντιμιτριέφσκι, καλώντας τον να λύσουν τις διαφορές τους έξω από το γήπεδο, σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσε το κανάλι Movistar+ που κάλυπτε το ματς.

Ο Βραζιλιάνος, νικητής του βραβείου Socrates την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι κατά την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας, για τη δουλειά που κάνει ως πρότυπο εκτός αγωνιστικού χώρου, παρασύρθηκε για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν, ενώ ο παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο προτίμησε να υποτιμήσει τη σκηνή, μιλώντας στο El Chiringuito.

«Αν τον είχα δει έξω από το γήπεδο θα τον είχα πάρει μια αγκαλιά. Αυτό που συνέβη με τον Βινίσιους στο γήπεδο είναι φυσιολογικό», ανέφερε ο Βορειομακεδόνας γκολκίπερ.

Ωστόσο, δεν το βλέπουν έτσι και οι οπαδοί των υπόλοιπων 19 ομάδων του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Βινίσιους Ζούνιορ σε διάφορα ματς έχει βρίσει ή μιλήσει υποτιμητικά προς διαιτητές. Το προηγούμενο Σάββατο (28/10) στη διάρκεια του «κλάσικο» κόντρα στην Μπαρτσελόνα είπε αποκάλεσε τρελό ένα βοηθό διαιτητή, ενώ προηγουμένως είχε αποκαλέσει έναν άλλο διαιτητή «πουτ…ς γιο». Κι ενώ άλλοι παίκτες σε παρόμοιες περιπτώσεις ή και για λιγότερα έχουν τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα ή ακόμη και αποβληθεί, στην περίπτωση του Βινίσιους Ζούνιορ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.