Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έγινε γνωστός στους Έλληνες ως ο παραγωγός του Survivor και τώρα θέλει να επενδύσει και στο ποδόσφαιρο δείχνοντας ενδιαφέρον για τις μετοχές του Ατρόμητου, έχοντας ήδη ομάδα στην Αγγλία και συγκεκριμένα τη Χαλ, την οποία αγόρασε τον Ιανουάριο του 2022.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του Mega, ρεπορτάζ που προβλήθηκε θέλει τον Τούρκο μεγιστάνα και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας του Περιστερίου αφού έχει αποφασίσει να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι… Ο Ατζούν όντως θέλει να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όντως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις για τον Ατρόμητο. Αυτές, όμως, δεν είναι σε προχωρημένο στάδιο και η οριστική συμφωνία απέχει πολύ. Δεν αποκλείεται, φυσικά, να φτάσουμε σε αυτή, αφού, επαναλαμβάνουμε, ο Τούρκος θέλει όντως να αγοράσει ελληνική ομάδα και ο Γιώργος Σπανός, από την άλλη πλευρά, είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο πώλησης του Ατρόμητου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μάλιστα, έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Τούρκου επιχειρηματία αλλά προς το παρόν δεν έχουν γίνει… κανονικές συζητήσεις. Η πόρτα, πάντως, είναι ανοιχτή και αν ο Ατζούν θέλει πραγματικά τον Ατρόμητο τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τους προσεχείς μήνες.