Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εξασφάλιση της παρουσίας του στα ATP Finals, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Καρέν Χατσάνοφ και τον νίκησε με 2-0, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στους ημιτελικούς του Masters του Παρισιού όπου θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Σε επτά αναμετρήσεις με τον Ρώσο ο Έλληνας τενίστας είχε έξι νίκες οπότε τα προγνωστικά ήταν υπέρ του και φρόντισε να τα επιβεβαιώσει και στην πράξη. Κάνοντας break από νωρίς, ο Τσιτσιπάς βρέθηκε να προηγείται με 4-1 στο πρώτο σετ και από εκεί και πέρα το ζητούμενο ήταν απλά να κρατήσει, όπως και έκανε, το σερβίς του.

Έτσι, έφτασε στο 6-3 και έκανε το 1-0, μπαίνοντας στο δεύτερο σετ με στόχο να το καθαρίσει και αυτό και να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Ο Στέφανος μπήκε δυνατά και έκανε αμέσως break έχοντας το πλεονέκτημα, το οποίο όμως απώλεσε στη συνέχεια αφού έκανε break και ο Χατσάνοφ.

Ο Ρώσος κατάφερε από εκεί που ήταν πίσω με 3-1 να βρεθεί μπροστά με 4-3 αλλά ο Τσιτσιπάς αντέδρασε σωστά: Κράτησε το σερβίς για το 4-4, έκανε break περνώντας μπροστά με 5-4 και στη συνέχεια σέρβιρε και με 6-4 έκανε το 2-0 στα σετ και έκλεισε ραντεβού με τον Ντιμιτρόφ στον ημιτελικό.

Τα σετ: 6-3, 6-4