Η Εθνική Ελλάδας διεκδικεί την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 και θα έχει την ευκαιρία της και μέσω των αγώνων μπαράζ τον προσεχή Μάρτιο, με τον Γκουστάβο Πογέτ να αναφέρεται στο συμβόλαιό του και στο ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική Ιρλανδίας.

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε στην ιστοσελίδα LiveScore και όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ιρλανδίας έδειξε διάθεση να απαντήσει διπλωματικά.

«Αν μιλάς πολύ σε κατηγορούν αλλά προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο. Δεν έχει σημασία αν προκριθώ ή όχι γιατί δεν υπάρχει επέκταση. Τελειώνουν τα προκριματικά και τέλος», είπε αρχικά ο Πογέτ και συνέχισε.

«Λέγαμε όταν είσαι παίκτης, έξι μήνες απομένουν στο συμβόλαιό σου και μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για δουλειά. Είναι ένα ενδεχόμενο η Ιρλανδία. Να επικοινωνήσουν μαζί μου, να με συμπαθήσουν».

Όσο για το γεγονός ότι αναφέρθηκε με ωραία λόγια για τη συμπεριφορά του κόσμου στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων, όπου η Ελλάδα πήρε την εκτός έδρας νίκη, είπε πως «αυτό είναι διαφορετικό θέμα. Τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί η ατμόσφαιρα ήταν θεαματική. Το μέλλον θα δείξει».