Πάρτι για να πάει καλά το χειρουργείο, θα μπορούσε να πει κανείς πως έκανε ο Νεϊμάρ. Λίγες ημέρες πριν ξαπλώσει το τραπέζι για να διορθώσει τη ζημιά στον χιαστό του, ο Βραζιλιάνος διασκέδασε με φίλους, μοντέλα, influencers σε μια νύχτα με πολύ ποτό και πόκερ από τις λεπτομέρειες που έχουν κυκλοφορήσει.

Κρίνοντας, όμως, κι από την αντίδραση της συντρόφου του Μπρούνα Μπιανκάρντι, μάλλον το πράγμα δεν έμεινε εκεί…

Το πάρτι έγινε τις προηγούμενες ημέρες, στην έπαυλή του στη Μαναγκαρατίμπα στη Βραζιλία. Οι προσκεκλημένοι του πήγαν με οχήματα που νοίκιασε ο άσος της Αλ Χιλάλ. Μια από τις καλεσμένες, μάλιστα, αποκάλυψε τα μέτρα ασφαλείας. Κατασχέθηκαν τα κινητά και υπήρχε ισχυρή παρουσία σεκιούριτι.

«Θα έρχομαι στο σπίτι του Νεϊμάρ μια φορά το μήνα για να κάνω αποτοξίνωση από το κινητό μου. Περισσότερες από 12 ώρες χωρίς να κοιτάξω το τηλέφωνό μου. Μέσα δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, δεν μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία» είπε η κοπέλα χαρακτηριστικά.

Το έτερον ήμισυ του Νεϊμάρ, τώρα, η Μπρούνα Μπιανκάρντι, με την οποία πριν λίγο καιρό ο ποδοσφαιριστής της Αλ Χιλάλ απέκτησε το δεύτερο παιδί του φέρεται να εκνευρίστηκε με το πάρτι. Σε story της στο Instagram, έγραψε: «Μην περιμένετε από ένα άτομο να αλλάξει αν δεν βλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτό που κάνει». Αυτή η ατάκα θεωρήθηκε «καρφί» για τον «Νέι».

Υποβλήθηκε στην επέμβαση στο χιαστό ο Νεϊμάρ

Στο μεταξύ, ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη (2/11) μετά από ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου (ACL) και μηνίσκου που υπέστη στο αριστερό του γόνατό σε πρόσφατο αγώνα της «σελεσάο».

Ο 31χρονος άσος έγινε αναγκαστική αλλαγή μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ με την Ουρουγουάη πριν από δύο εβδομάδες, προτού η μαγνητική τομογραφία επιβεβαιώσει το μέγεθος της «ζημιάς».

Ο παίκτης της Αλ Χιλάλ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Μπέλο Οριζόντε λαμβάνοντας τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου της εθνικής Βραζιλίας, με τα τοπικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι θα πάρει εξιτήριο το Σάββατο (4/11) για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του, η οποία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τα μέσα του 2024.

Ο Νεϊμάρ δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία του με τα δύο παιδιά του γράφοντας: «Όλα θα πάνε καλά» και πως πλέον είναι επικεντρωμένος στην αποθεραπεία του.