Για την τιμωρία του Ολυμπιακού για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ τοποθετήθηκε η Θύρα 7, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «έκτρωμα», ενώ συμπλήρωσε πώς αν τελισιδικήσει «ανοίγετε τον Ασκό του Αιόλου».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Τσάτσοι και πληρωμένοι εντολοδόχοι πολιτικοί δικαστές και παράγοντες, όλοι εσείς με το ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μένος έχετε εκτεθεί ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!

Έαν τελεσιδικήσει η απόφαση ΕΚΤΡΩΜΑ που χαρίζει νίκη στον ΠΑΟ που έτρεξε να κρυφτεί στα αποδυτήρια επειδή ισοφαρίστηκε μέσα στο γήπεδο και ΤΡΕΜΕΙ την συνέχεια,ανοίγετε τον ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ΘΑ ακολουθήσει αν επιμείνετε στην απόφαση σας να ΕΥΝΟΗΣΕΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ τον ΠΑΟ.

Η αποστολή που σας έχει ανατεθεί να κλέψετε ένα ακόμα πρωτάθλημα από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ!

Θα σας συντρίψουμε εκεί που σας πονάει ΠΙΟ ΠΟΛΥ!

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ στην ομάδα να σηκώσουμε το 48ο πρωτάθλημα να ξεφτιλισουμε μια ακόμα φορά την βρώμικη εξυγίανση,την εγκληματική οργάνωση που δημιουργήθηκε από τα σιχαματα του ελληνικού

αθλητισμού παο-αεκ-παοκ μήπως κλέψει κανένα πρωταθλήμα από τον ΘΡΥΛΟ!

Υ.Γ 1 Έχετε κάνει με αποδείξεις όλα όσα κατηγορούσετε άδικα τον Ολυμπιακό ότι έκανε τόσα χρόνια και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας επιτυχία!

Υ.Γ 2 ΚΟΤΕΣ οι ΠΑΙΚΤΕΣ

ΛΑΓΟΙ οι οπαδοί της μπόχας βρώμας του ελληνικού αθλητισμού,του ΧΑΡΤΙΝΟΥ Παναθηναϊκού!

Υ.Γ 3 Για όλα αυτά η ευθύνη βαραίνει τους δήθεν ολυμπιακούς πολιτικούς όπως ο Μητσοτάκης που το παίζουν Oλυμπιακοί για να υφαρπάζουν ψήφους και μετά κάνουν «δουλειές» στο ποδόσφαιρο με τον Αλαφούζο και τον Μελισσανίδη!»