Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό διακόπηκε λόγω της κροτίδας που έπεσε ενώ έκανε προθέρμανση ο Χουάνκαρ αλλά θα συνεχιστεί στα δικαστήρια, με τον γιατρό του αγώνα, Χρήστο Γώγο, να μιλάει σε τηλεοπτική εκπομπή και να αποκαλύπτει τι του είπε νευροχειρουργός για τον Ισπανό αριστερό μπακ.

Ο Χρήστος Γώγος δεν το ήθελε αλλά βρέθηκε και αυτός σε ρόλο πρωταγωνιστή λόγω όσων έγιναν στο Καραϊσκάκη το περασμένο Σάββατο, με αποτέλεσμα να μιλήσει τώρα σε τηλεοπτική εκπομπή θέλοντας να εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται.

Όπως, λοιπόν, είπε, επικοινώνησε με καθηγητή της νευροχειρουργικής από τον Ευαγγελισμό, αποκαλύπτοντας και το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

«Πείτε ότι ο Γώγος είναι ένας άσχετος και είναι ο τελευταίος γιατρός της άμαξας. Υπάρχει καθηγητής της νευροχειρουργικής από τον Ευαγγελισμό, ο κ. Στράντζαλης. Τον πήρα τηλέφωνο και είναι διαθέσιμος να τον πάρετε όποτε θέλετε. Τον ρώτησα κ. καθηγητά μου διάσειση λαβυρίνθου. Χαμογελάει. Του λέω υπάρχει; Μου λέει υπάρχει κάκωση; Όχι δεν υπάρχει», είπε ο γιατρός του αγώνα.

Λόγια που πήρε στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ανεβάζοντας σχετικό story στο Instagram, στο οποίο έγραψε: ««Υπάρχει κάκωση; Όχι! Υπάρχει τραυματισμός; Όχι. Τι υπάρχει; Τίποτα δεν υπάρχει εκτός από τη λύσσα κάποιων να αλλάξουν την πραγματικότητα μπας και τιμωρηθούμε».