Άνοιξε η αυλαία της σεζόν 2023-24 στο NBA με τους πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς να παραλαμβάνουν τα δαχτυλίδια τους και να νικούν με 119-107 τους Λος Άντζελες Λέικερς στην πρεμιέρα με τον Νίκολα Γιόκιτς να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε καθώς σημείωσε 29 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ.

Με την εμφάνισή του «τρελάθηκε» κι ο θρυλικός πρώην σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο’ Νίλ. Ο «Shaq» μέσα από την εκπομπή «NBA on TNT» που είναι σχολιαστής άρχισε να φωνάζει «σ’ αγαπώ» στα σέρβικα στον Νικόλα Γιόκιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του μετά το ματς.

«Το μόνο που θέλω να σου πω αδελφέ είναι Volime Te!», είπε ο Ο’ Νίλ με τον Γιόκιτς να βάζει τα γέλια και να λέει ότι ο «Diesel» του είπε πως τον αγαπάει. Και τότε ο Ο’Νιλ άρχισε να το φωνάζει ρυθμικά, με τον κόσμο που θα βρισκόταν πίσω του να το επαναλαμβάνει.

«Ποιος είναι ο μπαμπάς σας;»

Οι Ντένβερ Νάγκετς που στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου την περασμένη σεζόν νίκησαν με 4-0 στα playoffs του Λος Άντζελες Λέικερς, έχουν αρχίσει και βγάζουν τα απωθημένα τους απέναντι στην κορυφαία ομάδα της ιστορίας του NBA. Τα στελέχη του συλλόγου καθώς και το προπονητικό τιμ και οι παίκτες δεν σταμάτησαν να μιλούν για τους Λέικερς όλο το καλοκαίρι και τώρα, μπήκαν στο… χορό και οι οπαδοί τους.

Στη διάρκεια του ματς ακούστηκαν να φωνάζουν «ποιός είναι ο μπαμπάς σας;» μια αναφορά στο πως παρουσιάστηκε ο προπονητής τους, Μάικ Μαλόουν, πριν από την παρέλαση του τίτλου ως «ο μπαμπάς των Λέικερς». Εκείνη ήταν η πρώτη φορά που οι Νάγκετς νίκησαν τους Λέικερς στα playoffs. Στις προηγούμενες τέσσερις είχαν αποκλειστεί.