Από την… παγωμάρα στην ανακούφιση πέρασε το προπονητικό και το ιατρικό τιμ της Φενέρμπαχτσε καθώς ο Τάιλερ Ντόρσεϊ υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις που έδειξαν πως τελικά δεν έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί πόδι που θα τον κρατούσε εκτός δράσης για μήνες.

Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής γκαρντ των «καναρινιών» αναμένεται να τεθεί σύντομα στη διάθεση του προπονητή της τουρκικής ομάδας, Δημήτρη Ιτούδη. Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, ο Ντόρσεϊ θα επανέλθει μέσα στο επόμενο διάστημα στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για να παίξει στο ματς της Φενέρμπαχτσε με την Μπάγερν Μονάχου για τη Euroleague (27/10 στοη Γερμανία). Ωστόσο, μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως θα προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 2 Νοεμβρίου για την ίδια διοργάνωση.

Οι νέες εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Ντόρσεϊ, που έγιναν καθώς ανέφερε στο ιατρικό τιμ πως δεν πονούσε πλέον το πόδι του, δεν έδειξαν για άλλη μία φορά κάταγμα, αλλά κάτι πιο ελαφρύ. Ο Ντόρσεϊ είχε τραυματιστεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην ήττα της Φενέρμπαχτσε από τη Βαλένθια για τη Euroleague.