Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό του απλού ανδρών στο τουρνουά της Αμβέρσας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον αδερφό του Πέτρο κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο στο διπλό ανδρών νικώντας με 2-1 σετ τούς Αριέλ Μπεχάρ και Άνταμ Πάβλασεκ.

Ο Στέφανος είχε ήδη κατακτήσει έναν τίτλο στο διπλό, το 2022 στο Ακαπούλκο, έχοντας για συμπαίκτη τον Φελισιάνο Λόπεζ. Ο Πέτρος, από την άλλη πλευρά, δεν είχε κάποιο τρόπαιο αλλά πλέον έχει αφού τα αδέρφια κατάφεραν να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο ως ομάδα.

Στον τελικό του τουρνουά της Αμβέρσας τα αδέρφια Τσιτσιπά αντιμετώπισαν τους Μπεχάρ και Πάβλασεκ, με το πρώτο σετ να εξελίσσεται σε πραγματική μάχη και να κρίνεται, όχι επιτυχώς για τους Έλληνες τενίστες στο tie break.

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς βρέθηκαν, επομένως, πίσω με 1-0 στα σετ αλλά αντέδρασαν όπως έπρεπε. Έκαναν δύο φορές break στο δεύτερο σετ και τελικά, αφού δέχθηκαν και ένα, έφτασαν στο 6-4 και έκαναν το 1-1.

Έτσι, τα πάντα κρίθηκαν στο τρίτο σετ των 10 πόντων. Εκεί, τα αδέρφια Τσιτσιπά προηγήθηκαν με 2-0 και 5-2, ισοφαρίστηκαν 5-5, ξέφυγαν ξανά με 8-6 και τελικά με 10-8 πήραν το σετ, έκαναν το 2-1 και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου.