Ο Σάσα Βεζένκοφ αρχίζει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του ΝΒΑ, όπως έδειξε με την πολύ καλή απόδοση που είχε στην νίκη των Σακραμέντο Κινγκς επί των Γιούτα Τζαζ με 116-113, σε φιλική αναμέτρηση για την preseason του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη.

Ο 28χρονος φόργουορντ επελέγη για την αρχική πεντάδα των «Βασιλιάδων» και παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, στην τρίτη περίοδο ήταν εξαιρετικός και τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, έξι ριμπάουντ σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα, χάρισε και ορισμένα εντυπωσιακά highlights στους φίλους της ομάδας του, με τη social media team των Σακραμέντο Κινγκς να «ανεβάζει» φωτογραφίες από ένα κάρφωμά του και να τον «βαφτίζει»… βασιλιά Σάσα.

Κορυφαίοι σκόρερ για τους νικητές, ήταν οι Μαλίκ Μονκ (23π.) και Κόλμπι Τζόουνς (19π.), ενώ από την ομάδα της Γιούτα, ξεχώρισαν οι Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ και Κόλιν Σέξτον, με 26 και 24 πόντους, αντίστοιχα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, MVP της περασμένης σεζόν στη Euroleague, δεν είχε μια εύκολη αρχή στους Σακραμέντο Κινγκς και αμφισβητήθηκε ακόμη και η παρουσία του στο ροτέισον της ομάδας ενόψει της αρχής του πρωταθλήματος του NBA από τον ίδιο του τον προπονητή Μάικ Μπράουν, την στιγμή που στελέχη των Κινγκς διέρρεαν πως περιμένουν περισσότερα από εκείνον στο αμυντικό κομμάτι.