Ο Πανσερραϊκός είναι προγραμματισμένο να υποδεχθεί τον Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League το Σάββατο (21/10), αλλά το ματς αυτή την στιγμή βρίσκεται στον… αέρα καθώς υπάρχουν προβλήματα με το «Δημοτικό Γήπεδο Σερρών» και η πολεοδομία ανέστειλε την λειτουργία του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr, έχει προκύψει ζήτημα στατικότητας του στεγάστρου που βρίσκεται πάνω από την εξέδρα των επισήμων, αλλά και με τη στατικότητα της Θύρας 6 του γηπέδου. Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών θα συσκεφθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση προκειμένου να καταλήξει σε λύση καθώς στην παρούσα συγκυρία, το ματς δεν μπορεί εύκολα να αλλάξει έδρα.

Τα σενάρια

Αυτό γιατί ο Πανσερραϊκός έχει δηλώσει ως εναλλακτική έδρα την Τούμπα, αλλά εκεί αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης. Επιπλέον, το ενδεχόμενο να αλλάξει η σειρά της έδρας και να παίξουν οι δύο ομάδες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το ματς του δεύτερου γύρου να διεξάγεται στις Σέρρες επίσης απορρίπτεται μιας και στο γήπεδο του Άρη γίνονται εργασίες και δεν είναι διαθέσιμο. Υπάρχουν, βέβαια, και σενάρια να διεξαχθεί η αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα ή στο «Πανθεσσαλικό», έδρα του Βόλου.

Επίσης ένα άλλο σενάριο που έπεσε στο τραπέζι ήταν να γίνει κανονικά το ματς στο «Δημοτικό Γήπεδο Σερρών», αλλά χωρίς κόσμο στις θύρες που επηρεάζονται. Ωστόσο, ούτε αυτή η λύση προκρίνεται με το γήπεδο να αναμένεται να κλείσει για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Έτσι, το πιθανότερο αυτή την στιγμή είναι το ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη να αναβληθεί.