Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ είναι έτοιμος να αγοράσει το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνοντας 1,5 δισ. δολάρια, μετά την απόφαση των Καταριανών να αποσύρουν την πρότασή τους, με τους οπαδούς να αντιδρούν επειδή η οικογένεια Γκλέιζερ δεν αποχωρεί και διατηρεί την ιδιοκτησία του κλαμπ.

Εδώ και ένα χρόνο ο αγγλικός Τύπος αναφέρεται στο ενδεχόμενο να αλλάξει ο μεγαλομέτοχος των Κόκκινων Διάβολων και τελικά, όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει είσοδος επενδυτή αλλά με μειοψηφικό πακέτο μετοχών.

Η απόσυρση του ενδιαφέροντος από τον Σεΐχη Γιασίμ του Κατάρ, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να προσφέρει 7 δισ. δολάρια για το 100% των μετοχών, άνοιξε τον δρόμο για τον Ράτκλιφ και τα νεότερα ρεπορτάζ τον θέλουν να είναι έτοιμος να αποκτήσει το 25% με ένα ποσό που θα φτάνει στο 1,5 δισ. δολάρια.

Παρ’ όλα αυτά, η είσοδος του πλουσιότερου Βρετανού δεν γίνεται δεκτή με ικανοποίηση από τους οπαδούς, οι οποίοι δηλώνουν απογοητευμένοι από το γεγονός ότι ο Ράτκλιφ δεν προχώρησε τελικά σε αγορά πλειοψηφικού πακέτου αλλά θα μπει σαν «συμπαίκτης» των Γκλέιζερ, αν και θα αναλάβει το δικό του team να τρέχει την ομάδα.