Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους της Τότεναμ όταν είδαν να έχουν προκληθεί ζημιές, το ύψος των οποίων ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ, στο γήπεδο, με την αστυνομία να έχει ήδη προχωρήσει σε μια σύλληψη και να μη συνδέει, τουλάχιστον προς το παρόν, το συγκεκριμένο γεγονός με τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν σταματήσει λόγω των εθνικών ομάδων, οπότε στο γήπεδο των Λονδρέζων δεν υπάρχει δράση αυτό το Σαββατοκύριακο. Υπήρξε όμως… δράση άλλου τύπου, αφού άγνωστοι κατάφεραν να μπουν σε αυτό και να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές.

Όπως αναφέρει σε σχετικό κομμάτι η Daily Mail η Τότεναμ υπολογίζει ότι θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 115.000 ευρώ την αποκατάσταση των ζημιών ενώ η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε μία σύλληψη και είναι πιθανό να ακολουθήσουν κι άλλες τα προσεχή 24ωρα.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, πάντως, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν συνδέεται από την αστυνομία με όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή, σκέψη που υπήρξε αρχικά επειδή η Τότεναμ ιστορικά έχει ισχυρούς δεσμούς με την εβραϊκή κοινότητα.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένα άτομο συνελήφθη για εγκληματική ζημιά μετά από περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτό το περιστατικό συνδέεται με αντισημιτισμό», ανέφερε επισήμως το κλαμπ.