Στην αποδοχή της προτροπής του εκπροσώπου του να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον εθισμό στον τζόγο προχώρησε ο Σάντρο Τονάλι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Corriere dela Sera, έπειτα από την εμπλοκή του ονόματός του σε σκάνδαλο με παράνομο στοιχηματισμό στην Ιταλία.

Ο 23χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής, που το καλοκαίρι μετακινήθηκε από την Μίλαν στην Νιουκάστλ αντί 64 εκατ. ευρώ, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και γι’ αυτό του παραχωρήθηκε λίγη άδεια παραπάνω από τις «καρακάξες» προκειμένου να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο με την οικογένειά του την οποία χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ.

Ο Τονάλι γνωρίζει πως αυτό που έκανε ήταν λάθος και παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού, όμως υποστηρίζει πως το έκανε περισσότερο από απροσεξία παρά με πονηρούς σκοπούς. Ο ατζέντης του υποστηρίζει πως ήταν ένα λάθος εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του.

Μάλιστα, είναι πρόθυμος να βοηθήσει και την ιταλική ομοσπονδία στον τομέα αυτό προχωρώντας σε κάποιες συναντήσεις με νέα παιδιά όπου θα τους εξηγεί γιατί δεν πρέπει να ακολουθήσουν αυτό το… μονοπάτι.