Η Ligue 1 έχει υποφέρει αρκετά τα τελευταία χρόνια λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών και το πρόβλημα παραμένει όπως φάνηκε και στο ματς της Μονπελιέ με την Κλερμόν, το οποίο διακόπηκε επειδή κροτίδα έσκασε δίπλα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Μορί Ντιαό, ο οποίος έφυγε με φορείο.

Το παιχνίδι ήταν στο 95ο λεπτό και η Μονπελιέ ήταν μπροστά στο σκορ με 4-2 οπότε όλοι περίμεναν απλά τη λήξη της αναμέτρησης. Οι οπαδοί της, όμως, δεν ήταν και τόσο ήρεμοι και αποφάσισαν σε εκείνο το χρονικό σημείο να πετάξουν μια κροτίδα, η οποία έσκασε ακριβώς δίπλα από τον τερματοφύλακα της Κλερμόν.

Αποτέλεσμα; Ο Ντιαό έπεσε στον αγωνιστικό χώρο τραυματίας, οι συμπαίκτες του πήγαν αμέσως να δουν τι έχει, ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον Νέτο Μπόρζες, αμυντικό της Κλερμόν, ο οποίος σήκωσε το… μεσαίο του δάχτυλο προς τους οπαδούς και ο τερματοφύλακας έφυγε με φορείο.

Αμέσως μετά έφυγαν και οι συμπαίκτες του, με τον ρέφερι να αποφασίζει τελικά τη διακοπή του αγώνα και από εδώ και πέρα θα αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της Λίγκας για το τι ακριβώς θα γίνει.