Εντοπίστηκαν τα δύο άτομα που ανήρτησαν το πανό με το εθνικιστικό περιεχόμενο στο OPAP Arena, το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε αμέσως με «σκληρή» ανακοίνωση, έχουν ήδη εντοπιστεί.

Ξεκάθαρη θέση για το πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο που έκανε για λίγα λεπτά την εμφάνισή του στις εξέδρες της «OPAP Arena» στο ματς της ΑΕΚ με τον Αγιαξ και το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις ιστορικές καταβολές της Ενωσης, όπως και ούτε με όσα πρεσβεύει από ιδρύσεώς της, πήρε η ομάδα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Οπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως «όσον αφορά το συγκεκριμένο θλιβερό και εξοργιστικό περιστατικό, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει πως δεν θα μείνει έτσι. Ήδη δρομολογούμε ενέργειες για να αποδοθούν οι ευθύνες για την έστω και στιγμιαία – επαναλαμβάνουμε- εικόνα που δικαίως προβλημάτισε την μεγάλη μάζα του φίλαθλου κόσμου μας, ο οποίος εξάλλου έχει αποδοκιμάσει έντονα. Θα εντοπίσουμε οπωσδήποτε τους υπεύθυνους και θα απαγορευτεί δια παντός η είσοδός τους στο γήπεδο μας».

Σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές πληροφορίες τα δύο άτομα που ανάρτησαν και κρατούσαν το συγκεκριμένο πανό έχουν ήδη εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί μέσω των καμερών ασφαλείας που υπάρχουν στο γήπεδο.

Αυτόματα δεν θα τους επιτραπεί ξανά η είσοδος στο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr