Ο Μαρσέλο Μάτος μίλησε για τον Παναθηναϊκό και το… δώρο της επιστροφής με τον Βραζιλιάνο να μην το αποδέχεται αφού είναι ευτυχισμένος στη Μποταφόγκο και θέλει να παραμείνει εκεί.

Ο Μάτος είναι δανεικός από το «τριφύλλι» στη βραζιλιάνικη ομάδα και λατρεύεται εκεί αφού σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί η ομάδα του δεν έχασε.

Ο 27χρονος άσος μίλησε στην «O’ dia» για τον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας άγνοια: «Δεν γνωρίζω τίποτα. Όσα μου έχουν πει είναι από δημοσιογράφους. Αλλά δεν θέλω αυτό το δώρο. Επιθυμία μου είναι να παραμείνω στη Μποταφόγκο. Παρακολουθώ τηλεόραση, παίζω με τα παιδιά μου, αλλά είχα κάτσει τρεις μέρες χωρίς να διαβάσω εφημερίδες. Είμαι ευτυχισμένος εδώ, χωρίς αμφιβολία. Θα φύγω μόνο αν το θέλει και η Μποταφόγκο. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που θα μας βοηθήσουν πολύ. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που παρέμεινε στο σύλλογο και ο Ζοέλ Σαντάνα. Φαβορί για το πρωτάθλημα είναι η Φλουμινένσε σύμφωνα με όσα έκανε το 2010, αλλά θα έχει πολύ δουλειά να κάνει».

Ο Μαρσέλο Μάτος έκανε δηλώσεις και στο «Radio Globo», τονίζοντας: «Μου είναι δύσκολο να μιλήσω τώρα, αλλά είχα επαφή με τον πρόεδρο της Μποταφόγκο. Γνωρίζω πως η διοίκηση, αλλά και δική μου επιθυμία είναι να παραμείνω στη Μποταφόγκο. Όμως ας περιμένουμε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, μπορεί να κάτσω καιρό στη Μποταφόγκο και όχι μόνο μέχρι τον Δεκέμβρη, αλλά περισσότερο. Το τέλος της σεζόν δεν ήταν τόσο καλό για μένα. Ελπίζω τον Ιανουάριο να ξεκινήσω δουλειά με τους συμπαίκτες μου, στη φυσική κατάσταση πρώτα, μετά την τεχνική, ώστε να έχω καλή χρονιά».

Πηγή: gazzetta.gr