Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε σε φιλικό αγώνα στη Ρόδο στο πλαίσιο του τουρνουά που είναι αφιερωμένο στον Νίκο Γκάλη, ο οποίος εμφανίστηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και γνώρισε την αποθέωση από όλους όσοι είναι εκεί.

Είναι ο κορυφαίος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών στην Ευρώπη. Ο Γκάλης είναι… πάνω και από το μπάσκετ με όσα έκανε για το άθλημα στη χώρα μας και λογικό είναι να υπάρχει αποθέωση όποτε εμφανίζεται. Και δεν το κάνει συχνά, είναι η αλήθεια.

Στο τουρνουά που γίνεται στη Ρόδο όμως, νησί από το οποίο κατάγεται, και το οποίο φέρει το όνομά του, ήταν δεδομένο ότι θα έκανε εμφάνιση. Ο Γκάλης πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε και όλοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να τον χειροκροτήσουν.

Όχι μόνο οι οπαδοί των Πράσινων, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε και με την οποία μπήκε το τέλος στην καριέρα του, αλλά και όσοι… ουδέτεροι ήταν εκεί.