Η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και μέρες είχε κινητοποιήσει τους οπαδούς της και τις ισπανικές αρχές που βρίσκονται στο Μαρόκο προκειμένου να εντοπιστεί ο 14χρονος φίλαθλός της Αμπντούλ Ραχίμ Αβχίντα, που έδωσε μια σπαρακτική συνέντευξη μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε τη χώρα προκαλώντας τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων φορώντας τη φανέλα της «βασίλισσας» και λέγοντας πως ξεκληρίστηκε όλη του η οικογένεια.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, φέρεται να τον βρήκε και το επόμενο βήμα είναι να κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να τον πάρει υπό την προστασία της στην ισπανική πρωτεύουσα προκειμένου να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα που είχε ο πατέρας του μικρού: Να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Ο Αμπντούλ στη συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο του Μαρόκου τόνισε πως έχασε τον πατέρα του, τη μητέρα του και τα αδέρφια του, ενώ καταστράφηκε το σπίτι τους. Το μόνο που του είχε απομείνει ήταν η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μπλάνκος» έπειτα προχώρησαν σε μια σπουδαία κίνηση. Επικοινώνησαν με τις ισπανικές αρχές στο Μαρόκο, αλλά και με το τηλεοπτικό δίκτυο που πήρε τη συνέντευξη του μικρού κι από εκεί φέρεται να ήρθαν σε επαφή με τον θείο του. Τού προσέφεραν τη δυνατότητα να τον πάρουν υπό την προστασία τους, δίνοντάς του την ευκαιρία να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Ο 14χρονος Μαροκινός αναμένεται να ενταχθεί στην ακαδημία της ομάδας και θα συνεχίσει την εκπαίδευσή του στη Μαδρίτη, αφού, όπως δήλωσε, όνειρό του είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να γίνει γιατρός ή δάσκαλος, κάτι που πάντα επιθυμούσε για τον ίδιο ο πατέρας του.