Οι μέρες που διανύουμε δεν είναι και οι καλύτερες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού μετά την ανακοίνωση για τον Άντονι που τίθεται εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας λόγω των καταγγελιών εις βάρος από την πρώην σύντροφό του για σωματική και ψυχολογική βία, ήταν η σειρά του Τζέιντον Σάντσο να τιμωρηθεί.

Ο 23χρονος Άγγλος εξτρέμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 έχοντας εντυπωσιάσει με τη Ντόρτμουντ αλλά με τους Κόκκινους Διάβολους δεν κατάφερε ποτέ να κάνει τη διαφορά. Το κλίμα, επομένως, ούτως ή άλλως δεν ήταν το καλύτερο για αυτόν και έγινε χειρότερο μετά την κόντρα του με τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Σάντσο έχει παράπονα από τον Ολλανδό προπονητή και δεν δίστασε να τα εκφράσει με δηλώσεις του, οι οποίες παράλληλα προκάλεσαν, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, δυσαρέσκεια στους συμπαίκτες του επειδή παρουσίαζε τον εαυτό του σαν αποδιοπομπαίο τράγο.

Έτσι, αναγκάστηκε τελικά να παρέμβει η διοίκηση, η οποία ανακοίνωσε τώρα ότι «ο Τζέιντον Σάντσο θα παραμείνει σε προσωπικό πρόγραμμα προπονήσεων μακριά από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ αναμένεται απόφαση για ζήτημα πειθαρχίας». Προσωρινά εκτός ομάδας, επομένως, ο Άγγλος εξτρέμ και αναμονή για νέα τιμωρία.