Ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Europa League υποδεχόμενος τη Βιγιαρεάλ στις 21 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ και η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως η είσοδος θα είναι δωρεάν για όσους αγοράσουν εισιτήριο για το ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, το οποίο θα διεξαχθεί λίγες μέρες νωρίτερα.

Οι Πράσινοι θέλουν με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσουν όσους οπαδούς αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής…

«Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την ΑΕΚ. Σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 2 μ.μ.
Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ ανά θύρα έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
6,7 30€
1Β, 5Γ, 8Β, 12Β 45€
1Α, 5Β, 8Α, 12Α 60€
5Α, 9, 11 90€
2 120€
10 150€
3 300€

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα επιβραβεύσει όλους όσοι αγοράσουν εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν τον πρώτο αγώνα ομίλων του Europa League κόντρα στη Βιγιαρεάλ, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 7.45μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο! Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να εξαργυρώσουν από τη Δευτέρα 11/9 στις 2μ.μ. έως την Τρίτη 12/9 στις 12 το μεσημέρι, το εισιτήριο του αγώνα με την ΑΕΚ με μία πρόσκληση για το ματς με τη Βιγιαρεάλ, χρησιμοποιώντας τα οκτώ πρώτα ψηφία χωρίς την παύλα από το εισιτήριο κι έτσι θα πάρουν πρόσκληση για αντίστοιχη θύρα του Ολυμπιακού Σταδίου, σε σχέση με αυτή που αναγράφει το εισιτήριο τους για το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μετά το πέρας της προθεσμίας παύει να ισχύει η δυνατότητα εξαργύρωσης του εισιτηρίου με πρόσκληση και πλέον θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία αγοράς εισιτηρίου.

Η αντιστοίχιση των θυρών της Λ. Αλεξάνδρας και του ΟΑΚΑ είναι σύμφωνη με τον παρακάτω πίνακα:

Θύρες «Απόστολος Νικολαΐδης» Θύρες Ολυμπιακού Σταδίου
1, 5Β, 5Γ, 8, 12 14, 15, 16
2, 5Α, 9, 10, 11 11Β
6, 7 19Β, 21
Η προσφορά εξαργύρωσης ισχύει και για τους κατόχους κάρτας διαρκείας, οι οποίοι θα ενημερωθούν λεπτομερώς με νεότερη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET.
Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους».