«Το δόγμα του σοκ στη δικαιοσύνη δε θα περάσει και γρήγορα όσοι το υπηρέτησαν θα λάβουν το μισθό τους» αναφέρει σε δήλωση της η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη με αφορμή την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Novartis μετά από σχετική παραγγελία του Αρείου Πάγου.

Η εισαγγελική λειτουργός αναφέρει ότι «η σκοπιμότητα επεβλήθη της νομιμότητας» και συμπληρώνει πως «το ζήτημα δεν είναι  προσωπικό  αλλά βαθύτατα θεσμικό».

«Η Εισαγγελία Διαφθοράς ως άλλος Διγενής  έδωσε τη μάχη της κόντρα στο ψέμα και στη λήθη με μόνο γνώμονα το συμφέρον του πολύπαθου ελληνικού λαού .  Το δόγμα του σοκ στη δικαιοσύνη δε  θα περάσει και γρήγορα όσοι το υπηρέτησαν θα λάβουν το μισθό  τους» καταλήγει.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος δράματος δίωξης την οποία θα προσβάλω άμεσα στο δικαστικό συμβούλιο ως απολύτως άκυρη ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί το ζήτημα της ματαίωσης κάθε προσπάθειας καταπολέμησης της διαφθοράς στη χώρα μας  σε όλα τα αρμόδια διεθνή όργανα. Σήμερα η σκοπιμότητα επεβλήθη της νομιμότητας. Είναι μια μέρα θλίψης για τη δικαιοσύνη.

Το ζήτημα δεν είναι  προσωπικό  αλλά βαθύτατα θεσμικό. Παρά τις αρχειοθετήσεις του ΑΠ, τις αποφάσεις του Συμβουλίου Εφετών,  την απόφαση της Ολομέλειας του Εφετείου Αθηνών αλλά και το πλήρως εμπεριστατωμένο πόρισμα του αντεισαγγελέα του ΑΠ  κ. Λ. Σοφουλάκη, που μας δικαίωσαν μέσα σε ένα τυφώνα παραπληροφόρησης ,η συντονισμένη και επίμονη προσπάθεια εξουδετέρωσης του θεσμού που υπηρετώ φαίνεται να αποδίδει πρόσκαιρους καρπούς.

Η Εισαγγελία Διαφθοράς ως άλλος Διγενής  έδωσε τη μάχη της κόντρα στο ψέμα και στη λήθη με μόνο γνώμονα το συμφέρον του πολύπαθου ελληνικού λαού. Το δόγμα του σοκ στη δικαιοσύνη δε θα περάσει και γρήγορα όσοι το υπηρέτησαν θα λάβουν το μισθό τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.