Ένοχος κρίθηκε ο Κρητικός γιατρός ο οποίος κατηγορούνταν για ασέλγεια στον θετό γιο του. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, στον γιατρό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Υπενθυμίζεται πως είχε καταδικαστεί και σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση καθώς φέρεται να ασελγούσε – επί σειρά ετών – σε βάρος του ανήλικου παιδιού που είχε αποκτήσει η – πρώην – γυναίκα του από προηγούμενο γάμο.

Την ενοχή του κατηγορουμένου είχε προτείνει νωρίτερα η Εισαγγελέας της Έδρας, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία φέρεται να τελέστηκε πριν από αρκετά χρόνια, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου.

Παρά το ότι ο ίδιος αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος, μέσα στο 2019 κρίθηκε ένοχος σε δύο διαφορετικές δίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι από την ηλικία των 7 ετών. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο επίμαχο παραπεμπτικό βούλευμα με το οποίο ο γιατρός είχε καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου τον περασμένο Ιούνιο, ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του ανηλίκου από το 2005 έως το 2014.

Με λίγα λόγια, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, ο γιατρός φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του αγοριού για εννέα ολόκληρα χρόνια, μέχρι το παιδί να γίνει 16 ετών.

Ο ανήλικος αποκάλυψε, ωστόσο, τα όσα φέρεται να περνούσε στα χέρια του κατηγορούμενου, αφότου εκείνος χώρισε με τη μητέρα του και αποχώρησε από το σπίτι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο γιατρός ασελγούσε σε βάρος του ανήλικου αγοριού σε διάφορα μέρη, μεταξύ άλλων στο μπάνιο και στο υπόγειο.