Αντιμέτωπη με το κακούργημα της παιδοκτονίας είναι η 22χρονη σπουδάστρια η οποία φέρεται να πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας, στη Νέα Σμύρνη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Εναντίον της νεαρής κοπέλας, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή που θα χειριστεί την υπόθεση.

Η 22χρονη φέρεται να ομολόγησε στις αρχές πως γέννησε μόνη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματος που μένει με την μητέρα της. Όπως ισχυρίστηκε πανικοβλήθηκε έκοψε τον ομφάλιο λώρο του μωρού με ψαλίδι και στη συνέχεια το τύλιξε σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξε από το μπαλκόνι στον ακάλυπτο πάνω στο δίχτυ-τέντα. Είχε καταφέρει να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της, λόγω των περιττών κιλών της. Αποτέλεσμα, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε να μην καταλάβει κανείς πως περίμενε μωρό.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της ψάχνοντας πόρτα- πόρτα όλους τους ενοίκους των πέντε πολυκατοικιών που βλέπουν τον συγκεκριμένο ακάλυπτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στο βρέφος έδειξε ότι γεννήθηκε υγιές, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, πέθανε 12 ώρες μετά τη γέννα.