Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας το οποίο τράβηξε μία 31χρονη, που είχε υποβάλλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 29χρονου πρώην φίλου της. Η κοπέλα είχε χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο και το φετινό καλοκαίρι πήγε να δουλέψει σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου στη Σαντορίνη.

Ο 29χρονος πήγε στο νησί και απαίτησε να κάνουν σεξ. Στο «όχι» που του είπε έγινε έξαλλος, την χτύπησε και την έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο δάχτυλό της. Εκείνη όμως τον κατέγραψε με το κινητό της, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, και οι απειλές του προκαλούν αποτροπιασμό.

«Γι’ αυτό περίμενες να σχολάσεις, το μ… της μάνας σου, για να μου βγάλεις το λάδι; Παλιοπ…, για να μου λες όχι; Τη μάνα σου γ… Θα σε σκοτώσω σήμερα, θα σε σφάξω στο γόνατο, θα σου κόψω το λαρύγγι. Θα έρθω και θα σε σκοτώσω, θα έρθω και θα πεθάνεις, σήμερα θα σε σφάξω. Θα σε σφάξω, έχεις πεθάνει», ακούγεται να λέει ο 29χρονος.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι μετά την καταγγελία της 31χρονης και τη σύλληψη του 29χρονου, συνελήφθη και η ίδια αφού εκείνος της έκανε μήνυση. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου που τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο. Η δίκη θα γίνει σήμερα.