Οι αρχές συνέλαβαν έναν 22χρονο στη Βάρη, ο οποίος κατηγορείται για ληστείες που έγιναν στα Νότια Προάστια και μάλιστα μέσα σε ένα μήνα. Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατηγορούμενος για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Έτσι, κατηγορείται για ληστείες που έγιναν σε περίπτερο, πρατήριο υγρών καυσίμων και κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, σε Ελληνικό και Γλυφάδα. Από την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος και μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε στην περιοχή της Βάρης και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο κατηγορούμενος, βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, φορώντας χειρουργική μάσκα και κουκούλα, εισέβαλε σε καταστήματα και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους. Αμέσως μετά, τους ανάγκαζε να του δώσουν χρηματικά ποσά και προϊόντα, ενώ διέφευγε πεζός.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην αποθήκη του σπιτιού του, βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν, 2 αεροβόλα πιστόλια, τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ και δελτία τυχερών παιχνιδιών που είχε αφαιρέσει από κατάστημα.

Σημειώνεται, πως ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.