Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εξάρθρωσε μια σπείρα που διέπραττε κλοπές σε σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, τέσσερα άτομα από τη Γεωργία, τρεις άντρες ηλικίας 31, 42 και 46 ετών και μία γυναίκα 35 ετών. Συγκατηγορούμενη στην ίδια υπόθεση είναι και μια αλλοδαπή, η οποία έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, η συμμορία δρούσε υπό την καθοδήγηση του 31χρονου, ο οποίος συλλέγοντας πληροφορίες για ύπαρξη χρηματικών ποσών και τιμαλφών αξίας σε σπίτια στα οποία εργάζονταν ως οικιακές βοηθοί γυναίκες-μέλη της συμμορίας, οργάνωνε τη διάπραξη των κλοπών.

Στη συνέχεια, τα αφαιρεθέντα χρηματικά ποσά και τιμαλφή αποστέλλονταν σταδιακά στη Γεωργία, μέσω μεταφορικών εταιρειών ή καταστημάτων μεταφοράς χρημάτων, αφού πρώτα τα αποθήκευαν προσωρινά στα σπίτια των γυναικών μελών της σπείρας.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος χρυσαφικών, τιμαλφών και άλλων αντικείμενων, καθώς και πλήθος από έγγραφα αποστολής χρημάτων, ενώ εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από σπίτια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.