Οι εμπρησμοί αυτοκινήτων συνεχίστηκαν για ένα ακόμη βράδυ στην Αττική. Συγκεκριμένα, μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τη νύχτα της Τρίτης στο Μαρούσι, την Αθήνα και την Αγία Παρασκευή πραγματοποίησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πιο συγκεκριμένα, 12 αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες στο Μαρούσι, επί των οδών Παγγαίου, Χαϊμαντά και Σωκράτους, και Ηροδότου και Δεληγιάννη, ενώ στην Αθήνα, πυρπολήθηκαν άλλα πέντε οχήματα, τα τρία στη συμβολή των οδών Μιρτσιέφσκυ και Αρακύνθου, και τα άλλα δύο επί της οδού Πριγκιποννήσων.

Στο σημείο έσπευσαν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 20 πυροσβέστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Αθήνα, επενέβησαν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής, με 10 πυροσβέστες και στην τρίτη περίπτωση, επίσης στην Αθήνα, τηνκατάσβεση ανέλαβαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες.

Ένα ακόμη όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες στην Αγία Παρασκευή, επί της οδού Νότου. Στο συγκεκριμένο συμβάν επενέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε πυροσβέστες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.