Τέσσερις αλλοδαποί και ένας Έλληνας συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, την 1η Φεβρουαρίου συνελήφθη στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης με ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Στις 3 Φεβρουαρίου συνελήφθη στην περιοχή του Καπανδριτίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καπανδριτίου, 47χρονη υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών με ποινή κάθειρξης πέντε ετών και φυλάκισης τεσσάρων μηνών αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Στεφάνου, 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αλβανικές Αρχές για ληστεία.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 5 Φεβρουαρίου, συνελήφθησαν στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καμινίων:

i) 27χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και 18 μηνών καθώς και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και 3.000 ευρώ αντίστοιχα.

ii) 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της κλοπής με ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.